Publicado el Deja un comentario

Aquameg 1000 – Vernís epoxi

La gamma de vernissos ULTIMEG 2000 inclou entre uns altres: vernissos basats en polièster, epoxi, assecat a l’aire, anti-flaix i vernissos d’acabat i protecció, així com productes especials. Les classificacions tèrmiques abasten des de classe tèrmica B(130ºC) fins a classe N(200ºC), donant resposta a totes les necessitats amb solucions competitives i tècnicament avançades.

[blockquote text=»Per la seva banda les resines de epoxi estan destinades a oferir la màxima qualitat des d’aplicacions d’Alta Tensió (VPI) passant per immersió o en impregnació gota a gota de petits induïts.» show_quote_icon=»yes»]

La família de resines ULTIMEG 2000 es compon de resines d’impregnació SENSE dissolvents de tipus epoxi i polièster. Aquestes resines es caracteritzen per ser la seva composició totalment reactiva, oferint rendiments de polimerizado del 80 al 100% de la massa inicial. Les resines de polièster es fabriquen amb diverses tecnologies de monòmer reactiu (DAP, VT i Estireno) per adaptar-se a totes les necessitats.

Deja un comentario